Handleiding voor deze website

✅Met het hoofdmenuin de rechterbovenhoek heb je de keuze uit vijf platformen: Portaal, Coöperatie, Gemeenschap, Industrie en Winkel.

✅Dit menu vindt je als je bent ingelogd op de hoofdpagina van het Gemeenschap platform.  Hiermee krijg je toegang tot de belangrijkste profielfuncties.  De andere functies zoals videoconferencing vind je op de profielpagina.  

✅ Om je Profiel te openen gebruik je ofwel het menu hierboven beschreven of de verborgen knop ‘Mijn Profiel’ via de Berichten applicatie.  Als je op je eigen naam klikt, komt ‘Mijn Profiel’ te voorschijn 

Hallo allemaal,

Welkom op de website van Hennepnatie!

Op deze website kun je alles vinden over hennep, van de geschiedenis en de teelt tot de toepassingen en de toekomst. Je kunt ook contact leggen met andere hennepliefhebbers, informatie delen en samenwerken aan projecten.

Hier zijn een paar van de dingen die je kunt doen op de website van Hennepnatie:

✅ Berichten sturen

Je kunt berichten sturen naar andere gebruikers van de website, publiek of privé. Dit is een geweldige manier om met elkaar in contact te komen, vragen te stellen en informatie te delen.

✅ Vrienden maken

Je kunt vrienden maken met andere gebruikers van de website. Dit is een leuke manier om contact te houden met mensen die dezelfde interesses hebben als jij.

✅ Groepen oprichten

Je kunt groepen oprichten voor specifieke onderwerpen of interesses. Dit is een geweldige manier om met gelijkgestemden te connecten en samen te werken aan projecten.

✅ Documenten delen

Je kunt documenten delen met andere gebruikers van de website. Dit is een handige manier om informatie te delen en samen te werken aan projecten.

✅ Videoconferencing

Je kunt videoconferencing gebruiken om met andere gebruikers van de website te praten. Dit is een geweldige manier om samen te werken aan projecten of om elkaar gewoon te zien.

✅ Afspraken maken

Je kunt afspraken maken met andere gebruikers van de website. Dit is een handige manier om samen te werken aan projecten of om elkaar gewoon te ontmoeten.

✅ Events

Je kunt events bijwonen die worden georganiseerd door Hennepnatie of door andere gebruikers van de website. Dit is een leuke manier om meer te weten te komen over hennep en om andere hennepliefhebbers te ontmoeten.

✅ Profielafbeelding

Je kunt een profielafbeelding uploaden om jezelf te presenteren aan andere gebruikers van de website.

✅ Locatie

Je kunt je locatie delen met andere gebruikers van de website. Dit is een handige manier om samen te werken aan projecten of om elkaar gewoon te ontmoeten.

De winkel is nog niet actief maar daar wordt aan gewerkt.


We hopen dat je veel plezier hebt op de website van Hennepnatie!

Met vriendelijke groet,

Het team van Hennepnatie

PS: Als je nog vragen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen.